Јавни увид уз захтјев за издавање еколошке дозволе

Одјељење за привреду, финансије, просторно уређење и инспекцијске послове општине Рудо, објављује јавни позив за Јавни увид у захтјев за издавање еколошке дозволе и приложену документацију за пословни објекат  у насељеном мјесту Увац, општина Рудо, инвеститора ПЗ “Увац-Рудо“ п.о.

Дана 24.09.2024.године Пољопривредна задруга „Увац-Рудо“ п.о. Рудо са сједиштем у Увцу број 61, општина Рудо, доставила је Одјељењу за привреду, финансије, просторно уређење и инспекцијске послове општине Рудо захтјев за издавање еколошке дозволе за пословни објекат (дестилерију, мљекару, пољопривредну апотеку и магацински простор) у насељеном мјесту Увац, општина Рудо.

Позива се јавност и заинтересована јавност да може извршити увид у наведени захтјев и приложену документацију у згради општине Рудо у кацеларији број 11 сваким радним даном у периоду од 07 до 15 часова.

Јавни увид траје до 24. октобра 2024. године и у том периоду заинтересована јавност може доставити овом Одјељењу мишљење о захтјеву и приложеној документацији, у писаној форми.

Јавни увид уз захтјев за издавање еколошке дозволе